De diensten van Glaswascentrale

Glazenwassers wassen tegenwoordig niet alleen uw ramen. Hun dienstenpakket is veel uitgebreider dan vroeger. Tegenwoordig doen de meeste glazenwasbedrijven het totale schoonmaak onderhoud van uw vastgoed.

Wij zeggen altijd: Onderhoud is behoud!

NIEUW: Osmose water tanken

Vanaf maart 2020 nu ook osmose water tanken bij OsmoPoint.

Tevens een Pitstop Servicepoint voor reparatie van telewash-units, vervanging van slangen, pompen en koppelingen van haspels, stelen en werksets.

Binnen 15 minuten kunnen we de defecte rectus koppelingen vervangen zodat u weer zonder lekkage aan de slag kunt. Pompen en flowcontrollers op voorraad.

Dat alles bij OsmoPoint Groningen Cuxhavenweg 3.

Glasbewassing traditioneel

Traditionele glasbewassing is het glazenwassen zoals we het allemaal kennen. Bewapend met een ladder, emmer, spons en trekker maakt de glazenwasser de ramen schoon in de “S” vorm.

Eén van de voordelen hierbij, is dat wij alles van goed dichtbij kunnen zien, en de kozijnen makkelijk mee kunnen nemen tijdens de glasbewassing.

Glazenbewassing tele-cleaning

Om de gevels en andere moeilijk te bereiken plekken netjes te kunnen schoonmaken, hebben wij een tele-clean systeem. Op deze manier kunnen wij veilig en snel werken, en bent u zeker van een perfect resultaat.

Zonnepanelen reinigen

Fabrikanten zeggen vaak dat zonnepanelen zelfreinigend zijn, maar na verloop van tijd raken de zonnepanelen toch echt vervuild, waardoor de zonnepanelen tot 20% minder energie opleveren. Reiniging van de zonnepanelen is relatief goedkoop en levert u veel op. De zonnepanelen zijn efficiënter en hebben een langere levensduur.

Reinigen houtwerk/oppervlakte reiniging

De dakranden van uw woning of schuur, de carport, een overkapping, kozijnen en soms hele wanden van huizen zijn gemaakt van hout en hebben onderhoud nodig. Voorkom verrotting van het hout door vuil op tijd van te verwijderen.

Met onze telecleaning set kunnen wij uw houtwerk reinigen op iedere etage.

Dakgoot reiniging

Om onnodige reparaties te voorkomen is het slim om eens per jaar de dakgoten te reinigen. Op deze manier voorkomt u lekkages en/of overstroming van de dakgoten.

Het beste moment voor het reinigen van de dakgoten is in/na de herfst, wanneer alle blaadjes in de dakgoot zijn beland.

Hoogwerker service

Heeft u een klus aan huis en kunt u er zelf niet bij? Bel ons gerust en we brengen onze hoogwerker.

Call Now Button